enda

Trine Hedman

(1942 – )

Instruktør. Trine (Katrine) Hedman blev født Anne-Katrine Garde 20. januar 1942. Gift med Werner Hedman 14. maj 1960.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bank under bordet 1983 Producer Tv-film
Protesten 1982 Producer Tv-film
Brand-Børge rykker ud 1976 Kostumer, Produktionsassistent DK/Spillefilm
John, Alice, Peter, Susanne og lille Verner 1976 Tilrettelægger Tv-serie
Ta' det som en mand, frue 1975 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den kyske levemand 1974 Instruktion DK/Spillefilm
Revykøbing kalder 1973 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Friere 1973 Produktion Tv-film
Guld til præriens skrappe drenge 1971 Instruktørassistent DK/Spillefilm
De fem i fedtefadet 1970 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
- og så er der bal bagefter 1970 Instruktørassistent DK/Spillefilm
De fem og spionerne 1969 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
En spurv i tranedans 1968 Produktion Tv-film
Det er så synd for farmand 1968 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Scripter DK/Spillefilm
Komtessen 1961 Scripter DK/Spillefilm
Jetpiloter 1961 Scripter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.