enda

Trine Piil Christensen

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min søsters børn alene hjemme 2012 Manuskonsulent DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Instruktion, Manus Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Instruktion, Manus Tv-serie
Hotellet 2000 Instruktion Tv-serie
Max 2000 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Fart dræber 1996 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.