enda

Trine Vester

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Problems 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Det elektroniske naturmaleri 1998 Klip, Lyd, Animation DK/Eksperimentalfilm
Stemmer 1997 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd, Animation DK/Eksperimentalfilm
Landskaber 1997 Animation DK/Eksperimentalfilm
Larm / Noise 1995 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Juleevangeliet 1994 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Fantasie impromptu 1992 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Black and White City 1992 Instruktion, Klip DK/Kort fiktion
Fact - Arte - Fact 1991 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Frygt - håb - fremtid 1990 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Strit og Stumme 1987 Tegner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.