enda

Tripp Vinson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Battle of the Year 2013 Producer U/Spillefilm
Journey to The Mysterious Island 2012 Producer U/Spillefilm
Ritualet 2011 Producer U/Spillefilm
What's your number? 2011 Producer U/Spillefilm
The Number 23 2007 Produktion U/Spillefilm
The Guardian 2006 Producer U/Spillefilm
After the Sunset 2004 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.