enda

Troels Abrahamsen

(1983 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Det sorte kapitel 2019 Komponist DK/Dokumentarfilm
Overleverne 1:3 2018 Komponist Dokumentarserie
Overleverne 2:3 2018 Komponist Dokumentarserie
Overleverne 3:3 2018 Komponist Dokumentarserie
Hjerter Dame 2018 Komponist DK/Dokumentarfilm
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex (oversigt) 2017 Komponist Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 1:6 2017 Komponist Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 2:6 2017 Komponist Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 3:6 2017 Komponist Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 4:6 2017 Komponist Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 5:6 2017 Komponist Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 6:6 2017 Komponist Dokumentarserie
Født til at kæmpe 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
You & Me Forever 2012 Supplerende musik DK/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Musik DK/Spillefilm
Barnerøv 2010 Musik DK/Kort fiktion
Overleverne (oversigt) Komponist Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.