enda

Troels Kay

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Superclásico 2011 Avid-assistent DK/Spillefilm
Juan 2011 Klippeassistent DK/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
D.A.D: True Believer 2008 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Flammen & Citronen 2008 Klippeassistent DK/Spillefilm
Nynne 2006 Klippeassistent Tv-serie
Mors dag 2005 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Min mors kærlighed 2005 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.