enda

Troels Møller Pedersen

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sanct Hansaften-spil 1979 Medvirkende Tv-film
Alt hvad jeg har gjort, alt hvad jeg har mistet 1976 Medvirkende Tv-film
Vil du med en tur på landet? 1975 Medvirkende Tv-film
Evighedens frø - H.C. Andersens sidste år 1975 Medvirkende Tv-film
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Sejr DK/Spillefilm
Den stundesløse 1973 Jens Friffel Tv-film
I morgen, min elskede 1971 Skuespiller DK/Spillefilm
En nøgle til 1970 Paul Tv-serie
Ved du hvad du skulle? Gifte dig med Tulle! 1970 Medvirkende Tv-film
Hele den tyrkiske musik 1970 Frank Tv-serie
Sæson for Liza 1969 Max Tv-serie
Stine og drengene 1969 Mikael DK/Spillefilm

Som Troels Møller

Title År Funktion Category
Drengene fra Angora 2004 Manuskript Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.