enda

Troels Munk

(1925 – 2016)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bryggeren 1996 Kong Christian VIII Tv-serie
Frihedens skygge 1994 Medvirkende Tv-serie
Pelle Erobreren 1987 Lægen DK/Spillefilm
Hvor der er vilje, er der vej 1986 Medvirkende Tv-film
Højt på en gren 1985 Medvirkende DK/Kort fiktion
Suzanne og Leonard 1984 Vagn DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Kirstens far DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Johns mester DK/Spillefilm
Udvikling 1982 Carl Kramhøj Tv-serie
Opfinderkontoret 1982 Medvirkende Tv-serie
Krigsdøtre 1981 Medvirkende Tv-serie
Måneskin 1979 Medvirkende Tv-film
Sanct Hansaften-spil 1979 Medvirkende Tv-film
Matador 1978 Fabrikant Jebbe Tv-serie
Når det kniber 1977 Medvirkende Tv-film
Jørns historie 1976 Medvirkende Tv-film
Nitten røde roser 1974 Henri Durant DK/Spillefilm
Mr. President 1974 Medvirkende Tv-film
Engang bli'r Danmark frit 1974 Medvirkende Tv-film
Den sårede filoktet 1974 Medvirkende Tv-film
Snart dages det brødre 1974 Tietgen Tv-film
Her bor de gale 1973 Medvirkende Tv-film
Nattens frelse 1971 Politibetjent Tv-film
De usynlige 1970 Broder Tv-film
Smuglerne 1970 Svendsen, advokat Tv-serie
Bananmanden 1969 Medvirkende Tv-film
Hænderne op 1968 Medvirkende Tv-film
Det er ikke til at bære 1968 Medvirkende Tv-film
Strip-tease 1964 Medvirkende Tv-film
Frokostpause 1962 Medvirkende Tv-film
Abracadabra eller Huusspøgelse 1961 Leander Tv-film
Treklang 1960 Medvirkende Tv-film
Løkken 1958 Medvirkende Tv-film
Aldrig har så mange 1958 Medvirkende Tv-film
Spion 503 1958 Bent DK/Spillefilm
Flyvende sommer 1957 Medvirkende Tv-film
Penge med posten 1956 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Min datter Nelly 1955 Jarl, en arrogant ung mand DK/Spillefilm
Bruden fra Dragstrup 1955 Radiotelegrafisten DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.