enda

Troels Trier

(1940 – )

Musiker. Født 17/1 1940. Far til musikeren Tobias Trier fra sit samliv med forfatteren Dea Trier Mørch (1941-2001). Senere gift med sangerinden Rebecca Brüel (f. 1952).

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den sidste viking 1997 Skjalden DK/Spillefilm
Tigerdukken 1982 Instruktion, Stemme, Manus, Musik Tv-film
Fantastisk tid 1980 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Kloden rokker 1978 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Dansk fremmedarbejder, efter et år i Sverige 1976 Komponist, Sangtekster DK/Dokumentarfilm
Arbejdsløs 1975 Komponist, Sangtekster DK/Dokumentarfilm
Jeg vil bo i Danmark 1970 Medvirkende, Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.