enda

Trygve Lie

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Politikens filmjournal 165 1952 Speaker Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 169 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 115 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 052 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 012 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Børnehjælpsdag og Byfest i Helsingør 1948 Stemme Dokumentariske optagelser
Trygve Lie 1946 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.