enda

Trylle Vilstrup

(1972 - )

Animationsinstruktør. Født 1972. Datter af animator og instruktør Jannik Hastrup og filminstruktør Li Vilstrup.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lego Friends 2014 Instruktion Tv-serie
Friends: Dolphin Cruise 2013 Instruktion Tv-film
Friends: Stephanie's Surprise Party 2013 Instruktion Tv-film
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Instruktion Tv-serie
En lille film om nisser 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Love Birds 2000 Instruktion DK/Kort fiktion
Birdland - A night in Tunisia 1995 Manus DK/Kort fiktion
Aberne og det hemmelige våben 1995 Farvelægning DK/Spillefilm
Birdland - Over the rainbow 1994 Manus DK/Kort fiktion
Dans med mig 1990 Klip DK/Dokumentarfilm
Negerkys og labre larver 1987 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.