enda

Tuva Novotny

(1979 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Britt-Marie var her 2019 Instruktion U/Spillefilm
Selvmordsturisten 2019 Lærke DK/Spillefilm
Borg 2017 Marina Simoniescu U/Spillefilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Unn Tove U/Spillefilm
Kongens valg 2016 Kronprinsesse Märtha U/Spillefilm
Afvej 2015 Marie DK/Kort fiktion
Krigen 2015 Maria Pedersen DK/Spillefilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Mor U/Spillefilm
Kødkataloget 2013 Erica Tv-serie
The Spiral 2012 Medvirkende Tv-serie
ID:A 2011 Aliena DK/Spillefilm
Med lukkede øjne 2010 Renée DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Marie DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Malou DK/Spillefilm
Original 2009 Marie DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Camilla DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Maria, Bag om filmen optagelser DK/Spillefilm
Flyd mine tårer 2005 Anna DK/Kort fiktion
Bang Bang Orangutang 2005 Linda DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Henriette Wulff DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Lise DK/Spillefilm
Smala Sussie 2003 Medvirkende U/Spillefilm
Kommer du med mig då 2003 Paula U/Spillefilm
Dag og nat 2003 Luderen (Desiré) DK/Spillefilm
Midsommer 2003 Linn DK/Spillefilm
Jalla! Jalla! 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.