enda

Tyler Bates

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sucker punch 2011 Musik U/Spillefilm
Conan 2011 Musik U/Spillefilm
The darkest hour 2011 Musik U/Spillefilm
Watchmen 2009 Musik U/Spillefilm
The day the Earth stood still 2008 Musik U/Spillefilm
Day of the dead 2008 Musik U/Spillefilm
Halloween 2007 Musik U/Spillefilm
300 2006 Musik U/Spillefilm
Dawn of the Dead 2004 Musik U/Spillefilm
Deep down 1994 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.