enda

Ueli Steiger

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
10,000 B.C. 2008 Foto U/Spillefilm
The Day After Tomorrow 2004 Foto U/Spillefilm
Stealing Harvard 2002 Foto U/Spillefilm
Just Visiting 2001 Foto U/Spillefilm
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me 1999 Foto U/Spillefilm
Bowfinger 1999 Foto U/Spillefilm
Godzilla 1998 Foto U/Spillefilm
Singles 1992 Foto U/Spillefilm
Soapdish 1991 Foto U/Spillefilm
Hot spot 1990 Foto U/Spillefilm
Søstre 1988 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.