enda

Uffe Rørbæk Madsen

(1961 – )

Skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter. Født 22/6 1961. Er mest kendt som en del af gruppen De Nattergale, der blandt andet står bag julekalenderen 'The julekalender' (1991).

Uffe Rørbæk Madsen har gennem årene medvirket i en lang række kort- og spillefilm, ligesom han har skrevet manuskript til julekalenderen 'Ludvig og julemanden' (2011) samt spillefilmene 'Julemandens datter' (2018) og 'Brakland' (2019).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Julemandens datter 2 2020 Manuskriptforfatter DK/Spillefilm
Helved 2019 Far-Jens Fiktionsserie
Helved 1:6 2019 Far-Jens Fiktionsserie
Helved 2:6 2019 Far-Jens Fiktionsserie
Helved 3:6 2019 Far-Jens Fiktionsserie
Helved 4:6 2019 Far-Jens Fiktionsserie
Helved 5:6 2019 Far-Jens Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 Far-Jens/Uffe Fiktionsserie
Brakland 2018 Johannes DK/Spillefilm
Julemandens datter 2018 Manuskript DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Betjent Tv-serie
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Adjudanten, Manuskript DK/Spillefilm
Det andet liv 2014 Medvirkende DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Manus Tv-serie
Dirch 2011 Praktiserende læge DK/Spillefilm
1001 hemmeligheder for børn - og ikke for voksne 2010 Portvagt DK/Kort fiktion
Applaus 2009 Peter DK/Spillefilm
CWC World 2003 Instruktion, Regnar Worm, Musik Tv-serie
Vimmersvej 2003 Far DK/Kort fiktion
Mit liv som Bent 2001 Carl Martin Müller Tv-serie
Fikumdik 1997 Instruktion, Peter Gabrielsen, Manus Tv-serie
The julekalender 1993 Instruktion, Manus, Musik, Hansi Tv-serie
Walter og Carlo i Amerika 1989 Havnearbejder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.