enda

Ulf Björlin

(1933 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tintomara 1970 Musik DK/Spillefilm
Boghandleren som holdt op med at bade 1969 Musik U/Spillefilm
Vi på Krageøen 1968 Musik U/Spillefilm
Elvira Madigan 1967 Musik U/Spillefilm
Sørøverne på Krageøen 1966 Musik U/Spillefilm
Sørøverne på Krageøen 1966 Musik U/Spillefilm
Min søster, min elskede 1966 Musik U/Spillefilm
Troldungen på Krageøen 1965 Musik U/Spillefilm
Vi på Krageøen 1964 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.