enda

Ulf Brantås

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vi er de bedste 2013 Cheffotograf U/Spillefilm
Happy End 2012 Foto U/Spillefilm
Hawaii, Oslo 2004 Foto U/Spillefilm
Hvis jeg vender mig om - en film om håb 2003 Foto U/Spillefilm
Lilja 4-ever 2002 Foto U/Spillefilm
Tillsammans 2000 Foto U/Spillefilm
Jan Troell Band 2000 Foto U/Dokumentarfilm
Fucking Åmål 1998 Foto U/Spillefilm
Bare en lille snak 1997 Foto U/Kort fiktion
Harry & Sonja 1996 Foto U/Spillefilm
Åbne døre 1995 Foto U/Kort fiktion
Pigerne på taget 1989 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.