enda

Ulf Palme

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dr. Glas 1968 Pastor Gregorius, Helgas mand DK/Spillefilm
Heja Roland! 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Hr. Arnes Penge 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Barabbas 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Frøken Julie 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Sådan noget sker ikke her 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Menneskers rige 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Kun en mor 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Jorden drager 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.