enda

Uli Hanisch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cloud Atlas 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Season of the Witch 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
3 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
The International 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
En kvinde i Berlin 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Parfumen: Historien om en morder 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Miraklet i Bern 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Heaven 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Krigeren og kejserinden 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Eksperimentet 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.