enda

Ulla Aastrøm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dværgen 1974 Scripter DK/Spillefilm
Rapportpigen 1974 Scripter DK/Spillefilm
Det er nat med fru Knudsen 1971 Kostumer DK/Spillefilm
Udsigt til i morgen 1970 Scripter DK/Kort fiktion
- og så er der bal bagefter 1970 Kostumeassistent DK/Spillefilm
De fem og spionerne 1969 Stillfotograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.