enda

Ulla Boye

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kun med hjertet 2008 Instruktion
Kun med hjertet - kan man rigtig se 2008 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Dage med Kathrine 2003 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Reverie 2002 Instruktion DK/Kort fiktion
To må man være 2001 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Ludvig og lidenskaben 1999 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Odense Internationale Film Festival 1999-08-16 Ludvig og lidenskaben
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.