enda

Ulla-Britta Borksand

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Over stregen 1987 Medvirkende DK/Kort fiktion
Snart dages det brødre 1974 Ung kone Tv-film
Kommunisten 1971 Medvirkende Tv-film
Frøken Rosita - Blomsternes sprog 1970 Vipstjært Tv-film
Det er ikke til at bære 1968 Medvirkende Tv-film
Spøgelsessonaten 1968 Datteren Tv-film
I den grønne skov 1968 Pigen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.