enda

Ulla Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
En Skuespillers Kærlighed 1920 Medvirkende DK/Spillefilm
Solskinsbørnene 1919 Barn DK/Spillefilm
De mystiske Fodspor 1918 Barn DK/Spillefilm
Expeditricen fra Østergade 1917 Barnet DK/Spillefilm
Den Retfærdiges Hustru 1917 Medvirkende DK/Spillefilm
Pjerrot 1917 Barnet DK/Spillefilm
Syndig Kærlighed 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.