enda

Ulla Ryghe

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ulvetimen 1968 Klip U/Spillefilm
Skammen 1968 Klip U/Spillefilm
Beskytterens dilemma 1968 Klip DK/Kort fiktion
Stimulantia 1967 Klip U/Spillefilm
Persona - Sonate for to 1966 Klip U/Spillefilm
Syv glade enker 1964 Klip U/Spillefilm
Kjolen 1963 Klip U/Spillefilm
Lys i mørket 1962 Klip U/Spillefilm
Stilheden 1962 Klip U/Spillefilm
Som i et spejl 1961 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.