enda

Ulla Ryum

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Et hundeliv 1996 Manus DK/Kort fiktion
I Johannes verden 1983 Manus Tv-film
Krigsdøtre 1981 Instruktion Tv-serie
Historien om Kim Skov 1981 Manus DK/Kort fiktion
Faster er død 1978 Manus Tv-film
Noget om at vente 1971 Instruktion Tv-film
Stillads III 1967 Instruktion Tv-film
Form og rytme 1965 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.