enda

Ulrich Krenchel

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Christian 1989 Skibskaptajn DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Gangster DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 "Obersten" DK/Spillefilm
Familien Fab 1985 Dukkedesign Tv-serie
Kom som du er 1982 Medvirkende Tv-film
Det hemmelige Danmark 1981 Medvirkende Tv-film
Hvem myrder hvem? 1978 Medvirkende DK/Spillefilm
Hashtræet 1973 Mahaghandi Tv-film
Desertøren 1971 Hashhandler og Sussies kæreste DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.