enda

Ulrich Seidl

(1952 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Safari 2017 Instruktion, Manuskript U/Dokumentarfilm
A Modern Man 2017 Konsulent DK/Dokumentarfilm
I kælderen 2014 Instruktion U/Dokumentarfilm
Paradis: Håb 2013 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Paradis: Kærlighed 2012 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Paradis: Tro 2012 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Import/Export 2008 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Nationens tilstand 2002 Instruktion U/Dokumentarfilm
Hundedage 2001 Instruktion U/Spillefilm
Models 1999 Instruktion U/Spillefilm
Der Busenfreund 1997 Instruktion Tv-dokumentar
Loss Is to Be Expected 1992 Instruktion U/Dokumentarfilm
Good News: Newspaper Salesmen, Dead Dogs and Other People from Vienna 1990 Instruktion U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.