enda

Ulrik Al Brask

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vejen er lang - om Kvindebevægelsens historie 2016 Teknisk support DK/Dokumentarfilm
Lov og orden i Christiania 2 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
The mulatto 1998 Foto DK/Kort fiktion
Technomania 1996 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Urban dissonance 1994 Instruktion, Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Flat against the wall 1993 Instruktion, Klip DK/Eksperimentalfilm
Shooting script - a transatlantic love story 1992 Instruktion, Foto, Klip DK/Eksperimentalfilm
Disjointed Memovision 1992 Instruktion, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Byens udkant 1992 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Star dog 1991 Foto DK/Eksperimentalfilm
Lovers in limbo 1991 Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Seaside picnic 1991 Klip DK/Eksperimentalfilm
Kropschen part 1 1990 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Miss Lola 1990 Instruktion, Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Tremens Factus Sum 1990 Instruktion, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Sibylla 1990 Instruktion, Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Prayers To Broken Stone 1990 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Det russiske alfabet 1990 Foto, Klip
Nærbillede 1990 Klip DK/Eksperimentalfilm
Stumfilm i et køleskab 1990 Klip DK/Eksperimentalfilm
Mikkel Nordsø Band 1990 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
The nightride 1989 Instruktion, Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
A motherly peepshow 1989 Instruktion, Foto, Klip DK/Eksperimentalfilm
Hov! (Famous Last Words) 1989 Instruktion, Foto, Klip DK/Eksperimentalfilm
Menschen 1989 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Eksperimentalfilm
Supercop 1989 Foto, Klip DK/Eksperimentalfilm
Some Men... 1989 Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Tornio voyageurs 1989 Klip DK/Dokumentarfilm
Triptykon 1989 Klip DK/Eksperimentalfilm
David Moss - Take Me Away 1989 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Johnny 1988 Instruktion, Foto, Klip DK/Eksperimentalfilm
Bøssehuset Live 1988 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Den døde nabokone 1988 Foto DK/Kort fiktion
View of a Queen 1988 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.