enda

Ulrik Bolt Jørgensen

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Leïla 2001 Producer DK/Spillefilm
Flugten fra Jante 2000 Produktion U/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Produktion DK/Spillefilm
Helten Henning 1998 Produktion DK/Kort fiktion
Ølaben 1996 Produktion DK/Kort fiktion
Belma 1996 Producer DK/Spillefilm
Nordkaperen i det Indiske Ocean 1994 Instruktion, Musik, Executive producer DK/Dokumentarfilm
Troels Kløvedal og Nordkaperen i det Indiske Ocean - På togt i det Røde Hav 1994 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Troels Kløvedal og Nordkaperen i det Indiske Ocean - På togt i Andamanerhavet 1994 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Troels Kløvedal og Nordkaperen i det Indiske Ocean - Op langs Malabarkysten 1994 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Troels Kløvedal og Nordkaperen i det Indiske Ocean - Med nord-øst monsunen til Oman 1994 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Frank og hans piger 1991 Producer DK/Kort fiktion
Y som Yrsa 1991 Producer DK/Kort fiktion
Gasbeholderen 1990 Produktion DK/Eksperimentalfilm
Kun for forrykte - Eik Skaløe og Steppeulvene 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Interrail 1986 Musik, Lyd DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Børnejuryens 2. Pris, Spillefilm 2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Falkehjerte
p 2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Falkehjerte
Silver Gryphon Pris, Bedste Film 1999 Giffoni Film Festival 1999 Falkehjerte
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Rio de Janeiro Film Festival 2002-09-26 Falkehjerte
TIFF Kids 2002-04-12 Belma
Palm Springs International Film Festival 2002-01-01 Falkehjerte
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2000-08-27 Falkehjerte
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2000-05-28 Falkehjerte
TIFF Kids 2000-04-08 Falkehjerte
Berlinale 2000-02-09 Falkehjerte
Lübeck, Nordische Filmtage 1999-11-04 Falkehjerte
Amsterdam Cinekid 1999-10-23 Falkehjerte
Giffoni Film Festival 1999-07-18 Falkehjerte
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.