enda

Ulrik Duurloo

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fremrykket møde 1964 Sagkyndig DK/Dokumentarfilm
Den syvende sans 1963 Speaker DK/Dokumentarfilm
Pas på de små 1962 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Pas på gående - gående pas på 1960 Speaker DK/Dokumentarfilm
80 kilometer 1955 Sagkyndig DK/Dokumentarfilm
Næste Gang er det dig 1948 Sagkyndig DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.