enda

Ulrik Neumann

(1918 – 1994)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aprilsnarrene 1969 Medvirkende Tv-film
Junglebogen 1967 Kaa U/Spillefilm
Melodien, der blev væk 1965 Medvirkende Tv-film
Ballade på Bullerborg 1959 Villy, Musik DK/Spillefilm
6-dagesløbet 1958 Bedrevidende tilskuer DK/Spillefilm
Kispus 1956 Musik, Musikant / Engel DK/Spillefilm
Kærlighed på kredit 1955 Musik DK/Kort fiktion
Samfundets yngste 1954 Musik DK/Dokumentarfilm
En ny og sørgelig Vise 1953 Speaker DK/Kort fiktion
Dirch passer hund 1952 Artist U/Spillefilm
Alice i eventyrland 1951 Tvilling Dum, Tømmermanden U/Spillefilm
Op og ned langs kysten 1950 Fabrikant Holgersen DK/Spillefilm
Spar på vandet 1949 Speaker DK/Dokumentarfilm
Det hændte i København 1949 Rejsefører DK/Spillefilm
Naar Katten er ude 1947 Jørgen, Vimpelmanns Søn DK/Spillefilm
Rejsefeber 1944 Medvirkende, Manus, Musik DK/Kort fiktion
Det kære København 1944 Niels, Ven af Else Thorsen DK/Spillefilm
Ebberød Bank 1943 Thadæus, skædderdreng hos Vipperup DK/Spillefilm
Op med Humøret 1943 Ulrik, Musik DK/Spillefilm
En mand af betydning 1941 Henry, Bydreng DK/Spillefilm
En ganske almindelig Pige 1940 Peter, Toves og Gretes Bror, Musiker DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.