enda

Ulrika Rang

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dom over død mand 2012 Klipper U/Spillefilm
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Klipper DK/Spillefilm
Om Sara 2005 Klip U/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Klip DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Klip Tv-serie
Så hvid som sne 2001 Klippeassistent U/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Klippeassistent DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Klipper Tv-serie
Kærlighed ved første hik 1999 Klippeassistent DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Scripter DK/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Klippeassistent Tv-serie
Motello 1998 Scripter DK/Spillefilm
Skæbnetimen 1997 Manus-supervisor DK/Kort fiktion
Sunes familie 1997 Klippeassistent DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Klippeassistent Tv-serie
Mørkeleg 1996 Klippeassistent DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Klippeassistent DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Klippeassistent DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Synkronisering, Synkronisering U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.