enda

Uma Thurman

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The House That Jack Built 2018 Lady 1 DK/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Mrs. H. DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Mrs. H DK/Spillefilm
Percy Jackson & lyntyven 2010 Medusa U/Spillefilm
My super ex-girlfriend 2006 Jenny Johnson/G-Girl U/Spillefilm
Be cool 2005 Edie Athens U/Spillefilm
Kærester 2005 Rafi Gardet U/Spillefilm
The producers 2005 Ulla U/Spillefilm
Kill Bill - Vol. 2 2004 Bruden/Black Mamba U/Spillefilm
Kill Bill - Volume 1 2003 Bruden/Black Mamba U/Spillefilm
Paycheck 2003 Rachel Porter U/Spillefilm
Chelsea Walls 2001 Grace U/Spillefilm
Tape 2001 Amy Randall U/Spillefilm
Den gyldne skål 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Dur & mol 1999 Blanche U/Spillefilm
The avengers - hævnere i kjole og hvidt 1998 Emma Peel U/Spillefilm
De elendige 1998 Fantine U/Spillefilm
Pigen i midten 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Jennifer - det 8. offer? 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Livsfarligt spil 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Robin Hood 1991 Medvirkende Tv-film
Robin Hood 1991 Medvirkende Tv-film
Henry og June 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.