enda

Una Voetmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Højdeskræk 2005 Produktion DK/Kort fiktion
Rød mand stå 2004 Produktion DK/Kort fiktion
Forbrydelser 2004 Produktionsassistent DK/Spillefilm
A Piano Tale 2003 Produktion DK/Kort fiktion
Arven 2003 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Producerassistent DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Malmö, BUFF 2006-03-14 Højdeskræk
Odense Internationale Film Festival 2003-08-11 A Piano Tale
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.