enda

Vagn Kramer

(1897 – 1980)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gidslet 1967 Medvirkende Tv-film
Vildanden 1966 Medvirkende Tv-film
Frøken Nitouche 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Den ellevte juni 1962 Medvirkende Tv-film
Fru Carrars geværer 1961 Medvirkende Tv-film
Ødipus 1961 Medvirkende Tv-film
Politimesteren er en flink fyr 1958 Medvirkende Tv-film
Den pantsatte bondedrang 1958 Medvirkende Tv-film
Svend, Knud og Valdemar 1956 Medvirkende Tv-film
En skefuld katarsis 1955 Medvirkende Tv-film
For frihed og ret 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Penge som Græs 1948 Medvirkende DK/Spillefilm
Sikken en Nat 1947 "Jack" DK/Spillefilm
Det bødes der for 1944 Lektor Berntsen DK/Spillefilm
Damen med de lyse Handsker 1942 Medvirkende DK/Spillefilm
Nat-Ekspressen (P. 903) 1942 Togføreren DK/Spillefilm
Paustians Uhr 1932 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.