enda

Vagn Petersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Container Conrad 1996 Produktionsdesign, Regissør Tv-serie
Elementernes metafysik 1996 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Vu Quang 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Slepnev - et familieportræt 1991 Lyd DK/Dokumentarfilm
Danmark No. 1 - En trist film om danskere 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jul og grønne skove 1980 Scenemester Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.