enda

Vagn Rose

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Devilles 2009 Teknisk assistent DK/Dokumentarfilm
Nye scener fra Amerika 2002 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Jolly Roger 2001 Avid-assistent DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Klippeassistent Tv-film
Edderkoppen 2000 Avid-assistent Tv-serie
Max 2000 Avid-assistent DK/Spillefilm
Mifunes sidste sang 1999 Klippeassistent DK/Spillefilm
Festen 1998 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.