enda

Val Kilmer

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Twixt 2011 Hall Baltimore U/Spillefilm
Déjà vu 2006 Agent Pryzwarra U/Spillefilm
Kiss kiss bang bang 2005 Gay Perry U/Spillefilm
Alexander 2004 Philip U/Spillefilm
The Wonderland Murders 2003 John Holmes U/Spillefilm
Prinsen af Egypten 1998 Moses (org.version) U/Spillefilm
The Saint - Helgenen 1997 Simon Templar U/Spillefilm
The ghost and the darkness 1996 John Patterson U/Spillefilm
Heat 1995 Chris Shiherlis U/Spillefilm
Batman forever 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Tombstone 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Tordenhjerte 1992 Medvirkende U/Spillefilm
The Doors 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Willow 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Top gun 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Geni-skolen 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.