enda

Valdemar Christensen

(1898 – 1971)

Filmfotograf. Født 8/9 1898, død 2/7 1971.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lutter løjer 1957 Foto Antologi
Man elsker kun een Gang 1945 Foto, Klip DK/Spillefilm
Biskoppen 1944 Foto, Klip DK/Spillefilm
Besættelse 1944 Foto, Klip DK/Spillefilm
Det bødes der for 1944 Foto, Klip DK/Spillefilm
Mordets melodi 1944 Foto, Klip DK/Spillefilm
Alt for Karrièren 1943 Foto, Klip DK/Spillefilm
Drama paa Slottet 1943 Foto DK/Spillefilm
En god Opskrift 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Alle Mand paa Dæk 1942 Foto DK/Spillefilm
Damen med de lyse Handsker 1942 Foto DK/Spillefilm
Forellen 1942 Foto, Klip DK/Spillefilm
Tordenskjold gaar i Land 1942 Foto, Klip DK/Spillefilm
En Herre i Kjole og Hvidt 1942 Foto, Klip DK/Spillefilm
Gaa med mig hjem 1941 Foto DK/Spillefilm
Alle gaar rundt og forelsker sig 1941 Foto DK/Spillefilm
Thummelumsen 1941 Foto, Klip DK/Spillefilm
En Mand af betydning 1941 Foto, Klip DK/Spillefilm
Jeg har elsket og levet 1940 Foto, Klip DK/Spillefilm
Barnet 1940 Foto DK/Spillefilm
En pige med pep 1940 Foto, Klip DK/Spillefilm
Sørensen og Rasmussen 1940 Foto DK/Spillefilm
Cirkus 1939 Foto, Klip U/Spillefilm
Skilsmissens Børn 1939 Foto DK/Spillefilm
Ungdom og Bøger 1939 Foto DK/Dokumentarfilm
Roser hver aften 1939 Foto, Klip U/Spillefilm
Komtessen paa Steenholt 1939 Klip DK/Spillefilm
Champagnegaloppen 1938 Foto DK/Spillefilm
Bolettes Brudefærd 1938 Foto DK/Spillefilm
Kongen bød 1938 Foto, Klip DK/Spillefilm
I Folkets Navn 1938 Foto, Klip DK/Spillefilm
Milly, Maria och jag 1938 Foto, Klip U/Spillefilm
Cocktail 1937 Foto DK/Spillefilm
Lajla 1937 Klip, Cheffotograf U/Spillefilm
6. Trækning 1936 Foto, Klip DK/Spillefilm
Fredløs 1935 Foto, Klip U/Spillefilm
Rasmines Bryllup 1935 Foto DK/Spillefilm
Min Kone er Husar 1935 Foto DK/Spillefilm
Äventyr i pyjamas 1935 Klip, B-fotograf U/Spillefilm
Skaf en Sensation 1934 Foto, Klip DK/Spillefilm
Lynet 1934 Klip DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegaard 1934 Foto, Klip DK/Spillefilm
Tango 1933 Foto, Klip DK/Spillefilm
Nyhavn 17 1933 Foto, Klip DK/Spillefilm
Saa til søs 1933 Foto, Klip DK/Spillefilm
De blå drenge 1933 Foto, Klip DK/Spillefilm
De gamles oprør 1933 Foto, Klip U/Spillefilm
Kobberbryllup 1933 Klip DK/Spillefilm
Odds 777 1932 Foto, Klip DK/Spillefilm
Skal vi vædde en Million? 1932 Foto, Klip DK/Spillefilm
Kirke og Orgel 1932 Foto, Klip DK/Spillefilm
Tretten Aar 1932 Foto DK/Spillefilm
Modärna fruar 1932 Foto U/Spillefilm
Præsten i Vejlby 1931 Foto, Klip DK/Spillefilm
Hotel Paradis 1931 Foto, Klip DK/Spillefilm
Begravelsesherrerne 1931 Foto, Klip DK/Kort fiktion
Hotel Paradis 1931 Foto DK/Spillefilm
Hesten 1931 Foto, Klip DK/Kort fiktion
Eskimo 1930 Foto U/Spillefilm
Rosen 1930 Foto, Klip DK/Kort fiktion
Anton og lillemor 1929 Foto U/Spillefilm
Kys, Klap og Kommers 1929 Foto DK/Spillefilm
Laila 1929 Foto U/Spillefilm
Thi kendes for ret 1929 Foto, Klip DK/Kort fiktion
Kraft og Skønhed 1928 Foto DK/Spillefilm
Filmens Helte 1928 Foto DK/Spillefilm
Kongen af Pelikanien 1928 Foto DK/Spillefilm
Vester-Vov-Vov 1927 Foto DK/Spillefilm
Tordenstenene 1927 Foto DK/Spillefilm
Lykkehjulet 1926 Foto DK/Spillefilm
Dødsbokseren 1926 Foto DK/Spillefilm
Alpejægernes Indtog i København 1920 Foto Dokumentariske optagelser
Alpejægernes Ankomst I-II 1920 Foto Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.