enda
Person

Valdemar Cold Winge Leisner

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
Natten har øjne 2022 Fotograf DK/Spillefilm
Venuseffekten 2021 Cheffotograf DK/Spillefilm
Selvhenter 2019 A-fotograf DK/Spillefilm
Fædre og sønner 2018 Fotograf, Dolly DK/Dokumentarfilm
Nyforelsket 2017 Fotograf DK/Kort fiktion
Weltschmerz 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Min far forfra 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En chance til 2015 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Fotografassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Samuel''s Getting Hitched 2014 Foto DK/Kort fiktion
Pussy 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Copenhagen 2014 Fotograf, 2. unit U/Spillefilm
Millennium 2013 Foto DK/Kort fiktion
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Den skaldede frisør 2012 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Anstalten 2011 2. kameraassistent Tv-serie
Hævnen 2010 Fotografassistent DK/Spillefilm
Vi ses 2007 Fotograf DK/Kort fiktion
Musik År Film Funktion
Mary 2003 Møgunger Sang
Du tror du kender mig 2003 Møgunger Sang