enda

Valdemar Hansen

(1883 – 1928)

Manuskriptforfatter, journalist og revyforfatter. Født 1883, død 1928.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krudt med Knald 1931 Foto DK/Spillefilm
Hans Kones Mand 1922 Manus DK/Kort fiktion
Den tapre Skrædder 1920 Manus DK/Kort fiktion
De er splittergale 1919 Manus DK/Kort fiktion
Skørtejægeren 1919 Manus DK/Kort fiktion
De tossede Mandfolk 1919 Manus DK/Kort fiktion
Mælkemandens Hest 1919 Manus DK/Kort fiktion
Den Sømand han maa lide 1919 Manus DK/Kort fiktion
En uheldig Tyveknægt 1918 Manus DK/Kort fiktion
Den glemsomme Professor 1917 Manus DK/Kort fiktion
Min Svigerinde fra Amerika 1917 Manus DK/Kort fiktion
Den flyvende Kuffert 1916 Manus DK/Kort fiktion
Den livstrætte Theodor 1916 Manus DK/Kort fiktion
En bevæget Nat 1916 Manus DK/Kort fiktion
Susanne i Badet 1915 Manus DK/Kort fiktion
Bagtalelsens Gift 1912 Manus, Instruktion DK/Spillefilm
Komtesse Charlotte 1912 Manus U/Spillefilm
Bytte Roller Manus DK/Kort fiktion

Som Waldemar Hansen

Title År Funktion Category
Kærlighedens Triumf 1915 Manus DK/Spillefilm
Moderen 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Lykken svunden og genvunden 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Min Ven Levy 1914 Manus DK/Kort fiktion
Under Skæbnens Hjul 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
I Stævnemødets Time 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Frøken Anna og Anna Enepige 1913 Rentier Holm DK/Kort fiktion
Frk. Studenten 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Nellys Forlovelse 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Den tapre Jacob 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ballettens Datter 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Festforestilling i Snolderød 1913 Manus DK/Kort fiktion
Kongens Foged 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Livets Blændværk 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Chatollets Hemmelighed 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Vampyrdanserinden 1912 Manus DK/Kort fiktion
Carl Alstrup som Soldat 1911 Manus DK/Kort fiktion
Den Sorte Hætte 1911 Sagfører DK/Spillefilm
Det mørke Punkt 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Det bødes der for 1911 Købmand Jansen DK/Spillefilm
Et Mandfolk til Auktion Medvirkende DK/Kort fiktion
Hævnen hører mig til Manus DK/Kort fiktion
Kreditten leve Manus DK/Kort fiktion
Lad være at blinke Manus DK/Kort fiktion
Stævnemødet i Frederiksberg Have Manus DK/Kort fiktion
Spaakonens Datter Thorvald DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.