enda

Valeria Golino

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den usynlige dreng 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Stille kaos 2008 Marta U/Spillefilm
Things you can tell just by looking at her 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighedens vildveje 1998 Silvia U/Spillefilm
Four rooms 1995 Athena (episode 1) U/Spillefilm
Som to krokodiller 1994 Marta (moderen) U/Spillefilm
Hot Shots! 2 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Et år med terror 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Hot Shots! 1991 Medvirkende U/Spillefilm
The Indian runner 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Rain Man 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Tre søstre 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Gli occhiali d'oro 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Små flammer 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Figlio mio, infinitamente caro 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.