enda

Valeria Richter

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Void 2014 Producer DK/Kort fiktion
Sundays 2014 Producer DK/Kort fiktion
The Girl and the Dogs 2014 Producer DK/Kort fiktion
Listen 2014 Producer, Manusredigering DK/Kort fiktion
Nordic Factory 2014 Producer U/Spillefilm
Dreng 2011 Redaktion, Udviklingsproducer DK/Spillefilm
The Matjulskis 2008 Udviklingsproducer DK/Kort fiktion
Kaktus 2008 Udviklingsproducer DK/Kort fiktion
Lille løgn 2007 Producer DK/Kort fiktion
1624 V 2006 Producer, Manuskript DK/Kort fiktion
American Losers 2006 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.