enda

Vanessa Redgrave

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En sang for Marion 2012 Marion U/Spillefilm
Anonymous 2011 Medvirkende U/Spillefilm
Evening 2007 Ann Lord U/Spillefilm
Mrs. Dalloway 1997 Clarissa Dalloway U/Spillefilm
Wilde - den første moderne mand 1997 Lady Speranza Wilde U/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Elsa Lübing U/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Nívea del Valle U/Spillefilm
Howards End 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Spids ørerne, smukke 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Kvinderne fra Boston 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Bjørneøen 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Agatha Christie mysteriet 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Julia 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Djævlene 1971 Medvirkende U/Spillefilm
The Charge of the Light Brigade 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Camelot 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Morgan - moden til indlæggelse 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.