enda

Verner Pilegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Afgrunden 2003 Lydassistent DK/Spillefilm
Se dagens lys 2003 Boom operator Tv-film
Nikolaj og Julie 2002 Boom operator Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Boom operator Tv-film
Rejseholdet 2000 Boom operator Tv-serie
Find dig selv 2000 Boom operator DK/Kort fiktion
Edderkoppen 2000 Boom operator Tv-serie
Blinkende lygter 2000 Lydassistent DK/Spillefilm
Dybt vand 1999 Lyd Tv-film
Majoren 1998 Boom operator Tv-film
Tusindfryd 1998 Boom operator Tv-film
Fusion 1997 Boom operator Tv-film
Tre ludere og en lommetyv 1993 Lyd Tv-serie
Begær, lighed og broderskab 1990 Lyd Tv-serie
Skattekortet 1988 Assistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.