enda

Ves Møller Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cutterhead 2019 Produktionsleder (udvikling) DK/Spillefilm
Dobbeltspil 2018 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Regnbuepiger 2017 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Kidnapning 2017 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Undercover 2016 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Jeanne d'Arc 2015 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Hyp, mine mænd 2014 Producer DK/Kort fiktion
Sømand 2014 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Nu skal vi more os 2013 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.