enda

Vibeke Gad

(1943 - )

Dramatiker. Mor til sangerinden Dodo fra bandet Dodo & The Dodos.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tusindfryd 1998 Instruktion Tv-film
Tøsepiger 1996 Instruktion DK/Spillefilm
Eva 1994 Instruktion Tv-film
Superdame 1991 Instruktion Tv-film
Medea 1988 Produktionsassistent Tv-film
Hodja fra Pjort 1985 Scripter DK/Spillefilm
Hvorfor gør de det? 1971 Scripter DK/Dokumentarfilm
Den røde rubin 1970 Scripter DK/Spillefilm
Helle for Lykke 1969 Scripter DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Scripter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.