enda

Vibeke Kyhl

(1946 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Farvelægning DK/Spillefilm
Cykelmyggen og dansemyggen 2007 Character design DK/Spillefilm
Prins Piwi 1974 Farvelægger DK/Spillefilm
Kender du Decembervej? 1967 Dukkefører Tv-serie
Don Cristobal og Rosita 1967 Dukkefører Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.