enda

Victor J. Kemper

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mission : julegave 1996 Foto U/Spillefilm
Beethoven 1992 Foto U/Spillefilm
F/X 2 - Farlige trix 1991 Foto U/Spillefilm
Ka' du høre hvad jeg ser? 1989 Foto U/Spillefilm
Pee Wee's big adventure 1985 Foto U/Spillefilm
Fars fede ferie 1983 Foto U/Spillefilm
Støvsugerpiloten 1983 Foto U/Spillefilm
Menneskejagt i New York 1980 Foto U/Spillefilm
USS Nimitz ... forsvundet i Stillehavet 1980 Foto U/Spillefilm
Magi 1978 Foto U/Spillefilm
Øjne 1978 Foto U/Spillefilm
Coma 1978 Foto U/Spillefilm
Audrey Rose 1977 Foto U/Spillefilm
Åh, Gud! 1977 Foto U/Spillefilm
Mikey og Nicky jaget af fortiden 1976 Foto U/Spillefilm
En skæv eftermiddag 1975 Foto U/Spillefilm
Hasard 1974 Foto U/Spillefilm
Gangsternes overmand 1972 Foto U/Spillefilm
Stem på McKay 1972 Foto U/Spillefilm
Ægtemænd 1970 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.