enda

Victor Mature

(1913 – 1999)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fang ræven 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Alle tiders cirkus 1959 Medvirkende U/Spillefilm
The Egyptian 1954 Horemheb U/Spillefilm
Androkles og løven 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Samson og Dalila 1949 Medvirkende U/Spillefilm
My Darling Clementine 1946 Medvirkende U/Spillefilm
En Farlig Kvinde 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.